مدارک لازم جهت ویزای توریستی ایتالیا

توجه : مسافرین محترم لطفا کپی تمامی مدارک مندرج را روی برگه A4 تهیه فرمایید.

لطفا تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود لازم به ذکر است که ترجمه ها نیازی به تائیدیه وزارت خارجه و مهر دادگستری ندارد.

اصل و کپی گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور

اصل و کپی ویزاهای شنگن قبلی یا ویزای کانادا – آمریکا – استرالیا – انگلستان

اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

اعضای هیئت مدیره شرکتها : اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس به همراه آگهی آخرین تغییرات به انضمام معرفی نامه به زبان انگلیسی روی سربرگ با مهر و امضای شرکت و لیست بیمه 6 ماه آخر پرسنل به همراه اصل فیش پرداختی بیمه 6 ماه آخر خودشان درصورت دارا بودن به همراه اصل دفترچه بیمه و کپی صفحه اول

کارمندان بخش خصوصی : اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس و آگهی تغییرات شرکت به انضمام معرفی نامه انگلیسی از شرکت ، اصل و کپی سابقه بیمه شخص ، ممهور به مهر سازمان تامین اجتماعی و فیش واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به 6 ماه آخر به همراه اصل دفترچه بیمه و کپی صفحه اول

صاحبان حرف و مشاغل آزاد : اصل و کپی جواز کسب یا اصل و کپی پروانه بهره برداری یا اصل و کپی کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و معرفی نامه از محل کار

کادر پزشکی : اصل و کپی کارت نظام پزشکی و پروانه مطب و لیست بیمه پرسنل درصورت دارا بودن ، معرفی نامه از بیمارستانی کار میکند ، فیش حقوقی و حکم کارگزینی داشته باشد.

مهندسین : اصل و کپی پروانه اشتغال و اصل و کپی کارت نظام مهندسی به همراه روزنامه رسمی یا سابقه بیمه)در صورت کارمتد بودن,اشتغال به کار به زبان انگلیسی 6 ماهه)

اعضای هیات علمی دانشگاه : اصل و کپی کارت پرسنلی و اصل و کپی حکم استخدامی و فیش حقوقی در 6 ماه آخر و بیمه درصورت دارا بودن و معرفی نامه از محل کار

کارمندان دوایر دولتی : اصل و کپی کارت پرسنلی و اصل و کپی حکم استخدام و کپی فیش حقوقی و معرفی نامه بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه

دانشجویان و دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی یا دانش آموزی

بازنشستگان دوایر دولتی : اصل و کپی کارت یا حکم بازنشستگی

مدارک بانکی : پرینت 3ماه آخر حساب بانکی با مهر و امضای بانک با مانده حساب حداقل 40 میلیون تومان به زبان انگلیسی و یا کارت اعتباری بین المللی مانند( American Express,Mastercard,Viza ) و سپرده بانکی ، ( لطفا پرینت حساب را به زبان انگلیسی حداکثر یک هفته قبل از وقت سفارت از بانک تهیه فرمائید.)

اصل و کپی سند ملکی ( درصورت دارا بودن ) به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

2 قطعه عکس 4*3 رنگی با زمینه سفید بدون لبخند و از روبرو جدید مغایر با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی

اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

مبلغ 60 یورو هزینه تحویل مدارک داخل سفارت ( یورو به صورت اسکناس باشد )

توجه : درصورت سفر فرزند زیر 18 سال با یکی از اولیا ، موافقت محضری پدر یا مادری که در ایران می ماند جهت خروج فرزند از کشور و سفر به ایتالیا ضروری می باشد در این موافقت نامه تاریخ سفر و اسم کشور ایتالیا باید ذکر شود.( ضمنا امضای فرم درخواست کودکان زیر 18 سال توسط پدر و مادر الزامیست ).

آدرس سفارت ایتالیا : بلوار آفریقا (خیابان جردن ) ، بالاتر از برج مشکی ، خیابان مهیار

حداقل زمان لازم برای رسیدگی به درخواست روادید 15 روز می باشد که در این 15 روز اصل پاسپورت شما نزد سفارت می ماند لطفا جهت برنامه ریزی این موضوع را مد نظر داشته باشید.